Parkeergarages Stadshart Amstelveen - Chess
Proven in the field

Stadshart

Amstelveen

Over het bedrijf

Unibail-Rodamco-Westfield is wereldwijd de grootste ontwikkelaar én exploitant van winkelcentra. Momenteel bezit en exploiteert het 92 winkelcentra, waaronder 55 premium locaties in de drukste steden van Europa en de Verenigde Staten.

 

Gezamenlijk ontvangen deze centra meer dan 1,2 miljard bezoekers per jaar. Unibail-Rodamco-Westfield heeft als doel gesteld  met hun plan ‘Better places 2030’. Dit plan stelt ambitieus een duurzame visie vast om hun energieverbruik met 20% te verminderen in 2030. Voor Stadshart Amstelveen betekende dit dat alle lichten moesten worden opgewaardeerd naar energiezuinige LED’s.

 

 

Besparen zonder dat iemand het door heeft

Omdat de kabels van het project meestal in beton werden gegoten, stelde Kropman een draadloze oplossing voor en introduceerde Mymesh. Voor Unibail voelde draadloze communicatie aanvankelijk een beetje als een gok. Ze hadden nog nooit van draadloze lichtregeling gehoord en twijfelden of een systeem zoveel armaturen tegelijk zou kunnen beheren.

 

Na grondig onderzoek te hebben gedaan en de referenties van Chess te hebben bekeken, beseften ze echter dat het inderdaad mogelijk was. Terugkijkend op dit proces heeft Unibail 30% bespaard op installatiekosten en het energieverbruik aanzienlijk verlaagd. Verlichting op het terrein wordt 0 tot 70% in plaats van 100% terwijl dit verschil niet zichtbaar is voor het menselijk oog. Bij geen aanwezigheid dimt Mymesh de garage automatisch terug naar 10% ietwat resulteert in een significante besparing. 

 

Het systeem werkte zo goed dat het netwerk in 2020 wordt uitgebreid met nog eens 3000 lichten.

Why

Mymesh?

• Energie besparing

• Totale controle

• Toekomstbestendig

• Gemakkelijke installatie

 

Ontdek wat Mymesh voor jou kan

Why

Mymesh?

• Energie besparing

• Totale controle

• Toekomstbestendig

• Gemakkelijke installatie

 

Ontdek wat Mymesh voor jou kan

Wat Mymesh voor Stadshart Amstelveen realiseerde

 

Efficiente installatie

Bestuurbare verlichting

Reductie in verbruik

Verbeterde levensduur van de installatie

Adaptieve installatie

We are

ready to

talk lighting

Get in touch with us!

We are

ready to

talk lighting

Get in touch with us!