Bluewater Parkings are SMART because of Myemesh | Chess
Parking bluewater

Bluewater

Parking

Over Bluewater Shopping Centre

Een van de grootste winkelcentra van de UK wordt een van de meest intelligente winkel- en vrijetijdsbestemmingen ter wereld. Dit gebeurd doormiddel van de installatie van een zeer innovatief (verlichtings) besturingssysteem.

 

Bluewater, gelegen in Stone, Kent, is een van de grootste winkelcentra van het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 330 winkels, 13.000 parkeerplaatsen en een oppervlakte van zo’n 155.700 m2 is Bluewater reusachtig groot. Na zorgvuldig vooronderzoek bleek Mymesh het ideale protocol te zijn dat aan de verwachtingen kon voldoen. Daarom is ervoor gekozen om het hele winkelcentrum slim en adaptief te maken doormiddel van Mymesh.

 

Parkeergarages bij Bluewater

Bluewater heeft verschillende parkeergarages. Deze parkeergarages zijn voorzien van de nieuwste technologieën om de bezoekers een veilige en comfortabele ervaring te geven. Mymesh maakt elke lamp slim en creëert een robuuste en veilige data-infrastructuur. Dit maakt het mogelijk om nieuwe updates en functies voor de parkeergarages te ontwikkelen. Daarnaast kunnen de parkeergarages doormiddel van deze data-infrastructuur volledig autonoom en sensorgebaseerd werken. Deze sensors worden onder anderen gebruikt om de lampen op basis van bewegingsdetectie terug te dimmen naar 20%. Dit maakt de parkeergarage zeer energiezuinig en duurzaam.

 

Ashley Bateup, technisch directeur van 8Point3LED: “Een van de implementaties van dit systeem is de automatische zelftest van noodverlichting. Om compliant te blijven, moeten noodlichten periodiek worden getest. Deze tests moeten vervolgens worden vastgelegd. “
Mymesh Emergency doet dit allemaal automatisch en bespaart daardoor veel tijd en geld voor de organisatie, terwijl ze ervoor zorgen dat ze voldoen aan de nieuwste voorschriften. Deze applicatie ontving een prestigieuze LuxAward als het beste noodverlichtingsproduct van 2019.

 

Over een periode van 3 jaar zullen alle 8000 lampen worden vervangen door slimme varianten. De status van eind 2019 = 3000 lampen vervangen.

 

Partners in dit project

 


Why

Mymesh?

• Automatisch testen van noodverlichting

• Volledige controle

• Gedetailleerde analyse dankzij MMS

• Klaar voor de toekomst

• Onderhoudsvriendelijk

 

Ontdek wat Mymesh voor u kan doen!

Why

Mymesh?

• Automatisch testen van noodverlichting

• Volledige controle

• Gedetailleerde analyse dankzij MMS

• Klaar voor de toekomst

• Onderhoudsvriendelijk

 

Ontdek wat Mymesh voor u kan doen!

Wat Mymesh deed voor Bluewater

Betere inzichten

Controlle over verlichting

Lagere kosten

Flexibele lichtplannen

Minder fall-outs


We are

ready to

talk lighting

Get in touch with us!

We are

ready to

talk lighting

Get in touch with us!

Welcome!

 

As of the first of April, our new address will be:

 

Oudeweg 115 B
2031 CC Haarlem