Company profile chess - %%primary_category%% Partners & Dealers

Chess-11

Samen

vooruit

gaan

Werken met Mymesh

Met meer dan 100.000 verbonden apparaten, op honderden locaties, is het Mymesh-ecosysteem een wereldwijde speler geworden op het gebied van IoT en gebouwautomatisering. Ook jij kunt een rol spelen in deze ontwikkeling. Word een Mymesh-dealer of misschien zelfs een partner en begin met het werken met Mymesh.

 

 

 

Word een Mymesh-partner / dealer

Profiteer van een wereldwijd ecosysteem

Om kennis te verspreiden, relaties te onderstrepen en de algehele kwaliteit te garanderen, zijn we de Mymesh Academy gestart; de plek om alles over Mymesh te leren en een belangrijke speler in het ecosysteem zelf te worden. Neem deel aan een cursus en word een niveau 1-, niveau 2- of zelfs niveau 3 gecertificeerde Mymesh-dealer / partner.

 

Een partner worden

Een Mymesh-partner neemt de activiteiten van Chess buiten Nederland over. We zijn altijd op zoek naar innovatieve en concurrerende bedrijven die het Mymesh-ecosysteem in hun eigen land willen opzetten. Ben je geïnteresseerd om te beginnen met Mymesh als partner? Laat het ons weten.

 

Dealer worden

Mymesh wordt door een grote verscheidenheid aan bedrijven gebruikt om activiteiten voor, tijdens en lang na de installatie voort te stuwen. Deze dealers hebben uitgebreide kennis over de technologie en de nieuwste mogelijkheden, zodat de eindgebruiker een goede ervaring heeft.

Officiële MyMesh Partners

Dealers in de VAE

Wij staan

voor u

klaar

Kom in contact met ons!

Wij staan

voor u

klaar

Kom in contact met ons!