Nieuwsbrief | Juni 2022 | Living Contrast Tour Event Amersfoort

Nieuwsbrief | Juni 2022 | Living Contrasts Tour Event Amersfoort

Graag nodigen we je hierbij uit voor het Living Contrast Tour event op woensdag 22 juni 2022 op de Light Campus in Amersfoort van TRILUX. We bieden een sterk inhoudelijk programma met een focus op Smart Buildings. In de ochtend openen de deuren vanaf 10.00 uur, waarbij je vrij kunt inlopen en rondkijken. Vanaf 13.00 uur starten we met ​​het inhoudelijke programma boordevol inspirerende keynotes van onder andere Robert Doornbos.

Bekijk het volledige programma hier. Of direct aanmelden.

Chess presenteert over de ‘next generation Smart Buildings’ door het toepassen van de nieuwste sensor- en beacon technologie, een innovatie wat de meest accurate sensor op de markt heeft opgeleverd. Hier zal FLOW Real Estate op inhaken door het project TRIPOLIS te presenteren. 

Voorbeeld op het gebied van Smart Buildings: TRIPOLIS Park Amsterdam

 

Afsluitende keynotes, racen in de sim én in karts

Tijdens de afsluitende keynotes horen we het ambitieuze verhaal van Porsche Motorsport in hun ‘Road to success’ en Robert Doornbos over zijn onlangs geopende Porsche Centrum Rotterdam, compleet door TRILUX van verlichting voorzien. 

De dag eindigt met een feestelijke barbecue, simracen en een paar rondes over de indoor kartbaan. De snelste simracer van de dag wint twee tickets voor de race van de Formula 1 Heineken Dutch Grandprix 2022 in Zandvoort!

Nu aanmelden

Als (licht)liefhebber kunt u deze dag niet aan u voorbij laten gaan. Tot 22 juni!