Mymesh Management System manages your building data - Chess

4

Chess-01

Verlichting is

nog maar

het begin

Ontdek de kracht van data

Mymesh biedt u een overvloed aan waardevolle informatie die voorheen niet verkrijgbaar was. Het netwerk bestaat uit slimme controllers die worden aangesloten op elke LED lamp binnen in uw organisatie. Wanneer alle lichten zijn aangesloten, verbindt Mymesh draadloos alle apparaten in één data-infrastructuur. Hierdoor transformeert de verlichting uw gebouw in een slimme variant.

 

Gedetailleerd informatie over het gebruik van uw gebouw, het gedrag van haar gebruikers en de efficiëntie van uw bedrijf worden met MMS zeer inzichtelijk.

 

 

Open het MMS

Één krachtig dashboard

Het Mymesh Management System (MMS) is ontworpen om elk gebouw gemakkelijk te besturen, beheren en het gebruik te analyseren.

 

Verbind het netwerk

Hoewel Mymesh duizenden apparaten binnen één autonoom netwerk kan besturen, is het ontwikkeld om nog veel meer te kunnen. Met de Mymesh-gateway kan een gebruiker zijn / haar netwerk verbinden met ons online dashboard. Het installeren gaat erg makkelijk; Sluit de Mymesh gateway eenvoudig aan op het internet middels een Ethernet kabel en sleep, in de Mymesh app, het pictogram naar een kamer.

 

Wanneer data een verhaal vertelt. 

Omdat het gemiddelde Mymesh-netwerk uit duizenden lampen en sensoren bestaat, genereert het een enorme hoeveelheid aan informatie. Dit verteld een duidelijk verhaal over een gebouw, haar gebruikers en uw bedrijf. De details van dit ‘verhaal’ hangen af van de hoeveelheid sensoren binnen een netwerk.

De analyses die hieruit voortvloeien kunnen voor veel bedrijven de kosten aanzienlijk verlagen en de effectiviteit zeer verhogen.

 

Maak een gebouw gereed voor de toekomst

Met Mymesh wordt uw gebouw adaptief waardoor het kan meeveranderen met nieuwe technologische mogelijkheden en innovatieve trends. Het MMS speelt hierin een cruciale rol. Bij elke versie-update worden nieuwe functies aan het ecosysteem toegevoegd welke door het MMS te activeren zijn.

Volledige controle

Mymesh Kalender

Laat de tijd uw gebouw besturen

Beheer heel uw netwerk via onze nieuwste functie; de Mymesh-kalender. Met de kalender kunt u de verlichting op een gebouw, verdieping of kamer op tijd te regelen. Het is hier zelfs mee mogelijk om de kleur of tint van uw verlichting te wijzigen op basis van RGBW en Tunable White.

Direct Light Control

App besturing

Slimme verlichting biedt veel voordelen. Directe lichtregeling is zo’n voordeel. Bedien uw verlichting in groepen of individueel via het Mymesh Management System.

Noodverlichting

Test noodverlichting automatisch

Ook noodverlichting in uw netwerk is verbonden met het MMS. Om te blijven voldoen aan de laatste voorschriften en regelgeving kunt u hierdoor automatisch alle verplichte tests initiëren. Nadat de tests zijn volbracht worden de testresultaten automatisch vastgelegd volgens de geldende normen.

Houd control

over uw

omgeving

√ Analyze

√ Monitor

√ Control

√ Update

Houd control

over uw

omgeving

√ Analyze

√ Monitor

√ Control

√ Update

Veilig en toegankelijk

MMS is online beschikbaar en volledig responsive. Hierdoor kan een gebruiker het netwerk, op elk apparaat, analyseren, controleren en besturen.

 

Gebruikersmanagement

Tijdens de installatie wordt de netwerkeigenaar de beheerder van het netwerk. Dit betekent dat de beheerder autorisaties kan toewijzen, verwijderen en wijzigen voor alle gebruikers in een gebouw.

 

Hulp op afstand

De gebruiker kan ondersteuning op afstand van de installateur, distributeur of Chess inschakelen. Het hebben van deze externe ondersteuning bespaart veel tijd en geld.

 

Gedetailleerde rapportages

Mymesh Management System kan zijn gebruikers de mogelijkheid bieden om uitgebreide rapporten in verschillende formaten te downloaden. Dit is zeer handig wanneer u uw gegevens wilt analyseren op third-party software zoals bijvoorbeeld Excel.

Projecten

We are

ready to

talk lighting

We are

ready to

talk lighting