Smart Lighting for demanding locations such as industry - Chess

Chess-06

Maak

Industrie

Smart

Mymesh verbindt gemakkelijk iedere lamp, overal

Mymesh laat u eenvoudig grote draadloze netwerken verbinden, monitoren en analyseren. Mymesh is robuust, schaalbaar en veilig. Deze eigenschappen zijn ontstaan uit tientallen jaren ervaring en maken Mymesh het beste lichtbesturingssysteem voor de industriële omgeving.

 

Het geheim van ons succes binnen het industriële domein is de unieke netwerkinfrastructuur van Mymesh. Het zorgt voor een veilige, betrouwbare en robuuste verbinding tussen alle verbonden apparaten, met 100% dekking op elke locatie. Mymesh is ontworpen voor de zware professionele omgeving.

 

Ontdek hoe Mymesh werkt

Het Industriële Domein

Draadloze besturing in veeleisende omgevingen

 

Complexe gebouwen zoals fabrieken, brouwerijen, magazijnen en andere industriële locaties hebben systemen nodig die betrouwbaar en geschikt zijn voor elke situatie. Een draadloos netwerk biedt grote voordelen ten opzichte van een bedraad netwerk. Vooral op dit soort locaties.

 

Deze locaties zijn 24/7 operationeel. Met andere woorden, procesonderbrekingen kunnen vrij duur zijn. Voeg strikte veiligheidsvoorschriften en moeilijk bereikbare locaties toe aan de mix en onderhoud kan een tijdrovende en dure operatie worden. Draadloze besturing lost dit probleem op, omdat onderhoud wordt uitgevoerd via gedetailleerde informatie en de meeste wijzigingen simpel worden aangebracht via een iPad.

Smart vastgoed in 3 stappen

Stap 1

Installeer Mymesh

Mymesh komt in de vorm van een klein apparaat zoals een controller of driver. Deze rechtstreeks op uw LED-lamp wordt aangesloten. Zodra het apparaat stroom krijgt, voegt het zich automatisch bij zijn buren in een betrouwbaar Mymesh-netwerk.

Stap 2

Voeg sensoren & schakelaars toe

Nadat u Mymesh op iedere LED heeft geïnstalleerd, moet er besturing worden toegevoegd. Alle sensors en schakelaars zijn ontworpen om eenvoudig te integreren met het netwerk. U hoeft ze alleen maar aan te zetten en Mymesh doet de rest.

Stap 3

Configureer het netwerk

Uw lampen, sensoren en Mymesh-App zijn er klaar voor. Het is nu tijd om uw gebouw te commissionen via de gebruiksvriendelijke interface. Creëer, verwijder of wijzig gemakkelijk complete gebouwen met slechts één iPad.

Mymesh

maakt elk

gebouw Smart

Adaptief

Veiligheid

Robuust

Schaalbaarheid

Mymesh

maakt elk

gebouw Smart

Adaptief

Veiligheid

Robuust

Schaalbaarheid

Adaptieve technologie

Mymesh maakt gebruik van onze eigen netwerktechnologie. Daarom is het in staat om duizenden apparaten binnen een autonoom en zelf herstellend netwerk te verbinden. Met andere woorden, elk apparaat ontvangt en stuurt gegevens door naar omliggende apparaten. Deze gegevens worden dan ook ontvangen en meteen doorgestuurd. Door deze methode te gebruiken, wordt een netwerk zeer betrouwbaar en schaalbaar omdat het bereik en de routes van het signaal exponentieel stijgt.

 

Kortom, deze manier van netwerkcommunicatie biedt een ideale basis voor lichtbesturing. Vooral in veel eisende omgevingen zoals fabrieken, brouwerijen, offshoring en elke andere industriële locatie.

Ons Track-record

We staan

voor u

klaar

We staan

voor u

klaar