Create a smart city with Mymesh light control - Chess

Chess-18

Maak

Steden

Smart

Maak een stad Smart met Mymesh lichtbesturing

Een stad die voorzien is van een draadloze infrastructuur is niet alleen klaar voor de toekomst maar bespaart ook op energie verbruik en in onderhoudskosten. Mymesh voorziet steden van Slimme verlichting.

 

Europese regeringen besteden jaarlijks samen meer dan 10 miljard euro aan energie. Europa wordt verlicht door zo’n 91 miljoen straatlantarens. Met een systeem dat al deze lampen verbindt, bewaakt en bestuurt, kan er enorm bespaard worden.

 

Ontdek wat Mymesh heeft gedaan voor anderen

De bassis voor een Slimme stad

 

Lampen zijn overal aanwezig en vormen daarom de beste infrastructuur om elke stad slim te maken. Mymesh creëert een langeafstandsradionetwerk om eenvoudig apparaten in een straat, buurt of een hele stad te verbinden, te bewaken en te bedienen. Als het netwerk aanwezig is, kan een stad zich aanpassen aan andere technologieën die relevante informatie verzamelen in de stedelijke omgeving.

Een Smart stad in 3 stappen

Stap 1

Installeer Mymesh

Mymesh komt in de vorm van een klein apparaat zoals een controller of driver, dat rechtstreeks op een lantaarnpaal wordt aangesloten. Zodra het apparaat stroom krijgt, voegt het zich automatisch bij omliggende apparaten in een betrouwbaar draadloos netwerk.

Stap 2

Voeg sensoren & schakelaars toe

Nadat u Mymesh op iedere LED heeft geïnstalleerd, moet er besturing worden toegevoegd. Dit kan met sensoren of op afstand via een managementdashboard.

Stap 3

Configureer het netwerk

Uw lampen, sensoren en Mymesh-App zijn er klaar voor. Het is nu tijd om uw gebouw te commissionen via de gebruiksvriendelijke interface. Creëer, verwijder of wijzig gemakkelijk complete gebouwen met slechts één iPad

Mymesh

maakt elke

stad Smart

Adaptief

Veiligheid

Robuust

Schaalbaarheid

Mymesh

maakt elke

stad Smart

Adaptief

Veiligheid

Robuust

Schaalbaarheid

Adaptieve Technologie

Software-updates zorgen ervoor dat bestaande hardware mee groeit met de veranderende eisen van haar gebruikers. Dit noemen we ‘Adaptive Technology’. Het is een technologie die evolueert met de vraag van de gebruiker en technologische vooruitgang.
Wat heb je in de toekomst nodig? Die vraag kan niemand beantwoorden want niemand kan in de toekomst kijken. U wilt echter wel dat uw investeringen klaar zijn voor kansen en mogelijkheden die in de toekomst zullen verschijnen. Adaptieve technologie maakt dat mogelijk.

 

Een juiste investering gaat verder dan alleen uw lampen omzetten naar LED. Met Connected LED groeien de mogelijkheden van uw lichten met de veranderende vraag van de pandgebruikers en de technologische vooruitgang van morgen.

Ons Track-record

Wij staan

voor u

klaar

Wij staan

voor u

klaar