What is Smart Building Chess explains what it is - Chess

Chess-21

Maak

Je gebouw

Smart

Mymesh verbindt gemakkelijk iedere lamp, overal

Het Mymesh-netwerk bestaat uit LED-drivers, LED-controllers en speciale software om elke lamp Smart te maken. Zodra alle lampen op het Mymesh-netwerk zijn aangesloten, worden draadloze sensoren en schakelaars toegevoegd om automatische en handmatige bediening te realiseren. Op deze manier worden hele gebouwen intelligent en adaptief gemaakt.

 

 

Ontdek wat Mymesh voor uw gebouw kan doen

Smart Building

Een Smart Building begint met Smart verlichting

 

Het maakt niet uit in welke markt of branche uw organisatie opereert, het moet zich blijven aanpassen in deze snel veranderende wereld. Het verbinden van al uw lampen, sensoren en schakelaars via een extreem schaalbaar en draadloos netwerk biedt deze flexibiliteit. Mymesh maakt verbouwingen, onderhoud en beveiliging erg flexibel en efficiënt omdat het makkelijk te instaleren, managen en analyseren is.

 

Voordat er gebouwd kan worden gaat er veel tijd in de voorbereiding zitten. Door de lampen aan een draadloos netwerk toe te voegen kunt u ze plaatsen waar u maar wilt zonder dat er extra kabels getrokken moeten worden.

 

Onderhoud wordt steeds meer gebruikt als een extra service. Om het onderhoudsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen voorziet Mymesh de mensen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de juiste informatie, op het juiste moment.

Een Smart Building in 3 stappen

Stap 1

Installeer Mymesh

Mymesh komt in de vorm van een klein apparaat zoals een controller of driver, dat rechtstreeks op uw LED-lamp wordt aangesloten. Zodra het apparaat stroom krijgt, voegt het zich automatisch bij zijn buren in een betrouwbaar Mymesh-netwerk.

Stap 2

Voeg sensoren & schakelaars toe

Nadat u Mymesh op iedere LED heeft geïnstalleerd, moet er besturing worden toegevoegd. Alle sensors en schakelaars zijn ontworpen om eenvoudig te integreren met het netwerk. U hoeft ze alleen maar aan te zetten en Mymesh doet de rest.

Stap 3

Configureer het netwerk

Uw lampen, sensoren en Mymesh-App zijn gereed. Het is nu tijd om uw gebouw te commissionen via de gemakkelijke versleep interface. Maak, verwijder of wijzig gemakkelijk complete gebouwen met één iPad.

Mymesh

maakt elk

gebouw Smart

Adaptief

Veiligheid

Robuust

Schaalbaarheid

Mymesh

maakt elk

gebouw Smart

Adaptief

Veiligheid

Robuust

Schaalbaarheid

Adaptieve Technologie

Tesla’s autopilot was een download die van de ene op de andere dag geïmplementeerd kon worden, uw smartphone heeft miljoenen apps in de AppStore staan en zelfs uw digitale camera verbetert met elke update. Software-updates zorgen er voor dat bestaande hardware mee groeit met de stijgende eis van de gebruiker. Dit noemen we ‘Adaptive Technology’. Het is een technologie die evolueert met de vraag van de gebruiker en technologische vooruitgang.

 

Wat heb je in de toekomst nodig? Die vraag is niet te beantwoorden want niemand kan in de toekomst kijken. U wilt echter wel dat uw investeringen klaar zijn voor de kansen en mogelijkheden die de toekomst brengt. Adaptieve technologie maakt dat mogelijk. Met Connected LED groeien de mogelijkheden van uw gebouw met de veranderende vraag van de gebruikers en de technologische vooruitgang van de buitenwereld. Mymesh maakt uw verlichting adaptief.

Ons Track-record

Wij staan

voor u

klaar

Wij staan

voor u

klaar