Slimme verlichting voor de HORTI industrie - Chess

Nieuws Header

Optimaliseer

je

groei

Mymesh verbindt gemakkelijk iedere lamp, overal

Mymesh verbindt moeiteloos duizenden lampen en sensoren. Dit genereert zeer waardevolle informatie om elk bedrijfsprocess te optimaliseren. Samen met Europese marktleiders hebben we speciaal voor de  HORTI industrie, applicaties ontwikkeld om grote en gecompliceerde HORTI-omgevingen eenvoudig te beheren, beheren en analyseren.

Mymesh heeft haar meerwaarde binnen de HORTI-industrie bewezen in de praktijk.  Slimme verlichting optimaliseert de groei van gewassen en verbetert het algehele energieverbruik aanzienlijk. 

 

Ontdek wat Mymesh voor jouw bedrijf kan doen

Een efficiënte omgeving begint bij slimme verlichnting

Producten & services, speciaal voor de Horti

Het maakt niet uit in welke markt of branche uw organisatie opereert, het moet zich blijven aanpassen in deze snel veranderende wereld. Het verbinden van al uw lampen, sensoren en schakelaars via een extreem schaalbaar en draadloos netwerk biedt deze flexibiliteit. Mymesh stelt specialisten binnen de HORTI-industrie in staat om hun verlichting nauwkeurig -aan de behoeften van hun gewassen, aan te passen

 

Door slimme sturing bespaart Mymesh enorme hoeveelheden energie zonder concessies te doen aan lichtkwaliteit. Het systeem kan één lamp, sectoren en zelfs hele netwerken sturen via lokale netwerk settings of via onze geavanceerde HORTI-kalenderfuncties. Pas eenvoudig lichtrecepten, dimniveaus of sectorvoorkeuren aan via het Mymesh Management System (MMS).

Een slimme kas in 3 stappen

Stap 1

Installeer Mymesh

Mymesh komt in de vorm van een klein apparaat zoals een controller of driver, dat rechtstreeks op uw LED-lamp wordt aangesloten. Zodra het apparaat stroom krijgt, voegt het zich automatisch bij zijn buren in een betrouwbaar Mymesh-netwerk.

Stap 2

Voeg sensoren & schakelaars toe

Nadat u Mymesh op iedere LED heeft geïnstalleerd, moet er besturing worden toegevoegd. Alle sensors en schakelaars zijn ontworpen om eenvoudig te integreren met het netwerk. U hoeft ze alleen maar aan te zetten en Mymesh doet de rest.

Stap 3

Configureer het netwerk

Uw lampen, sensoren en Mymesh-App zijn gereed. Het is nu tijd om uw gebouw te commissionen via de gemakkelijke versleep interface. Maak, verwijder of wijzig gemakkelijk complete gebouwen met één iPad.

Mymesh

maakt elk

Kas slim

Adaptief

Veiligheid

Robuust

Schaalbaarheid

Mymesh

maakt elk

Kas slim

Adaptief

Veiligheid

Robuust

Schaalbaarheid

Adaptieve Technologie

De Nederlandse landbouwsector is een wereldwijde pionier en onbetwiste marktleider in de productie van planten, bollen en zaden. Het vormt het hart van een internationaal netwerk voor sierteelt, bloembollen, bomen, fruit, kruiden en groenten.

Een van de meest cruciale elementen in deze sector is om altijd de juiste lichtomstandigheden op het juiste moment te hebben. Samen met toonaangevende bedrijven uit de industrie beschikt Mymesh over gespecialiseerde functies om Horti-professionals te helpen, het meeste uit hun oogst te halen.

Ons Track-record

Wij staan

voor u

klaar

Wij staan

voor u

klaar