Company profile chess - %%primary_category%% Bedrijfsprofiel

Products

Wij

Houden van

R&D

Onze producten zijn overal aanwezig

In 1988 begon Chess als een ontwerp- en ontwikkelingsstudio om geavanceerde hard- en software-oplossingen te creëren voor overheden en multinationals.

 

Na bijna twee decennia van actieve ontwikkeling voorzagen onze oprichters het enorme potentieel van draadloze infrastructuren in 2003. Destijds was er een groot probleem; schaalbaarheid. Het was het begin van de ontwikkeling van Mymesh.

 

Leer meer over onze klanten

"Als ingenieurs in hart en nieren, zijn wij ervan overtuigd dat technologie de wereld veiliger, efficiënter en duurzamer maakt."

“Tegenwoordig is Mymesh een van de meest geavanceerde netwerktechnologieën ter wereld. Chess ontwikkelt continu nieuwe producten en diensten om het Mymesh-ecosysteem verder te ontwikkelen. We doen dat met gepassioneerde en gedreven mensen die blijven zoeken buiten het rijk van de mogelijkheden.

 

Na tientallen jaren van ontwikkeling is het kern-DNA nog steeds aanwezig. Chess blijft de technische organisatie waar obsessie voor perfectie, liefde voor R&D en een licht koppig karakter resulteert in levensveranderende maar toch (bijna) onzichtbare producten.”

Wij staan

voor u

klaar

Wij staan

voor u

klaar