Chess tekent partnership met het Turkse Arkilum - Chess

Chess tekent partnership met het Turkse Arkilum

Chess Wise BV en Arkilum Energy Systems Ltd zijn verheugd om hun samenwerking aan te kondigen. Door de samenwerking zal Mymesh vanaf april beschikbaar worden in Turkije. het combineert ook de toonaangevende Mymesh technologie met Arkilum’s kant-en-klare aanpak van Architecturale en Commerciële Lichttechniek.

Arkilum werd in 2015 opgericht in Istanbul. Vanaf het begin stond een kant-en-klare aanpak centraal in hun dienstverlening. De licht- en noodverlichtingssystemen die zij aanbieden zijn gebaseerd op een analyse van zowel technische als esthetische aspecten. Door samen te werken met Verlichtingsontwerpers, Elektrisch projectontwerp bedrijven, Architecten, Milieu planners en Groene Gebouw Consultants, zorgen zij ervoor dat gebouwen energie-efficiënte, innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen realiseren.

Een snel veranderende en door technologie gedreven wereld vraagt om slimme oplossingen die robuust, veilig en adaptief zijn. Het unieke netwerkprotocol Mymesh biedt dit en meer. De krachtige samenwerking biedt “state-of-the-art” technologie met klantgerichte oplossingen.