Develop products and services on top of the Mymesh ecosystem - Chess

Chess nieuws presenteert

Ontdek het gemak

van draadloos

Gemakkelijk en snel

Nadat alle Mymesh-apparaten op het lichtnet zijn aangsloten, wordt er automatisch een draadloos mesh netwerk gecreëerd. Hierdoor een gebruiker eenvoudig elk soort gebouw of terrein in bedrijf stellen met slechts zijn / haar iPad. Intuïtief- en gebruiksvriendelijk ontwerp zorgen ervoor dat iedereen vrij snel de gewenste instellingen kan configureren.
Met een volledige draadloze infrastructuur wordt elke installatie flexibel, adaptief en efficiënt. Vanwege deze kenmerken hebben vele marktleiders al voor Mymesh gekozen.

 

Start with Mymesh

Verbonden middels een robuust netwerk

De filosofie en inspiratie achter het Mymesh-protocol kwam uit de natuur. Zo communiceren zwermen van
vogels en/of scholen vissen binnen enkele mili seconden seconden zonder dat een signaal weg valt. Een Mymesh-netwerk functioneert ook volgens deze principes.

 

We gebruikten de kunst van Biomimicry om communicatie tussen duizenden netwerkspelers te kopiëren. Na 20 jaar internationaal wetenschappelijk onderzoek, werd het Mymesh-communicatieprotocol ontwikkeld. Deze technologie vormt de basis van het Mymesh-ecosysteem.

 

Alle apparaten binnen het Mymesh ecosysteem werken op radio. Doordat een Ipad deze ’taal’ niet spreekt zal er een speciale Bluetooth gateway moeten worden gebruikt. Dit apparaatje zorgt voor nog een extra beveiliging aangezien bluetooth wordt vertaald naar zwaar versleutelde radio berichten. Door dit soort toepassingen is Mymesh één van de meest beveiligde netwerk protocollen ter wereld.

Stel heel je gebouw in met slechts één app

Log in

Gebruik eenvoudig je Mymesh account

Mymesh is ‘secure-by-design’. Dit betekent dat bij elke stap in het ontwerp-, productie- en leveringsproces, veiligheid bovenaan stond. Log eenvoudig in op al onze services met je persoonlijke account.

Stel posities in

Sleep de apparaten naar hun positie.

Wanneer alle apparaten op een stroombron zijn aangesloten wordt het Mymesh-netwerk automatisch aangemaakt. Gebruik vervolgens de Ipad om elk apparaat van een geografische positie te voorzien. Zodra alle apparaten bekend zijn kunt u heel uw gebouw configureren en de gegevens ervan analyseren.

Configureer het netwerk

Stel het netwerk precies zo in als jij dat wilt

Uw netwerk is nu gereed en kan in gebruik worden genomen. Hier begint de kracht van draadloos echt te ervaren omdat alle lichten op individueel, kamer-, vloer- en zelfs gebouwniveau kunnen worden bediend. We dagen je uit creatief te worden, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maak elk gebouw

slim en adaptief

Maak elk gebouw

slim en adaptief

The next step

Nadat alle apparaten in bedrijf zijn gesteld, kan het netwerk worden aangesloten op het Mymesh Managementsysteem om volledig gebruik te kunnen maken van zijn bevoegdheden.

 

Het Mymesh Management System (MMS) is ontworpen uw verlichtingsnetwerk ten alle tijden gemakkelijk te controleren, besturen, analyseren. Het systeem functioneert als een portaal om al uw gebouwgegevens makkelijk en effectief te beheren.
MMS is beschikbaar op basis van een abonnement. We bieden verschillende abonnementsmodellen voor elk soort gebruiker.

We are

ready to

talk lighting

We are

ready to

talk lighting